Ove Kjaergard - OK-Systems

Tjenester

3D Design
OK-Systems tilbyr 3D design av ditt arrangement. Fordelene dette gir er at du som kunde kan aktivt kan være med å designe en sceneløsning i forkant av arrangementet, noe som igjen kan luke ut en del problemstillinger.
Dette gir oss også muligheten til å plassere ut lys og tilpasse en lyspakke for deres formål og budsjett.
Når dette er gjort kan lys forhåndsprogrammeres slik at vi kan få laget et skikkelig flott lysshow uten å måtte leie lokale over en lengre periode enn selve tiden det tar å rigge opp scenen.

Utleie av belysning og dekor
OK-Systems leverer belysning og dekor til en rekke ulike event og selskap.
Dette være seg alt fra diskotek, nattklubber, julebord og ikke minst bryllup. Ved sammensetning av belysning og dekor vil OK-Systems gjøre ethert lokale om til et presentabelt selskapslokale, innbydende nok til et vakkert og minnerikt bryllup.

 

Salg og installasjon av lyd-, lys- og sceneteknisk utstyr
OK-Systems installerer ditt lyd og lys utstyr på en fagmessig godt måte for å skape god oversikt og et ryddig miljø. Våre løsninger er framtidsrettet og servicevennlig for at du som kunde også i framtiden skal kunne spare penger på din installasjon.

Service / vedlikehold
OK-Systems er spesialisert på rensing, reparasjon og kalibrering av lyskilder. Dette vil gi kundene økt avkastning på sin tidligere investering.

Laser dekor og show
OK-Systems leverer laser i i fullfarge. Laser av høy kvalitet kan brukes både til å lage et fasinerende lasershow eller til fantasifull og enkel dekor.
Bilde under viser hvordan laser ble brukt for å skape et fjelllandskap for tittelmelodien til Jul i blåfjell.

Recent Videos

436 views - 0 comments
412 views - 0 comments
442 views - 0 comments
403 views - 0 comments